13 decembrie 2010

PENTRU CA AZI E LUNI.....

va sugerez sa cititi si sa  ganditi pozitiv urmand :

DECALOGUL SENINATATII
 
1.      Doar pentru astazi imi propun sa incerc sa traiesc doar prezentul, fara sa vreau sa rezolv toate problemele vietii mele deodata.
2.      Doar pentru astazi imi propun sa am grija maxima de aspectul meu: galant in maniere, nu voi critica pe nimeni si nu voi pretinde sa imbunatatesc sau sa pun la punct pe nimeni, ci doar pe mine insumi.
3.      Doar pentru astazi imi propun sa fiu fericit, având certitudinea ca am fost creat pentru a fi fericit, nu numai pe lumea cealalalta, ci si pe lumea asta.
4.      Doar pentru astazi imi propun sa ma adaptez situatiilor fara sa pretind ca acestea sa se adapteze dorintelor mele.
5.      Doar pentru astazi imi propun sa dedic 10 minute din timpul meu unei lecturi bune, amintindu-mi ca, asa cum alimentele sunt necesare vietii trupesti, asa si lectura este necesara vietii sufletesti.
6.      Doar pentru astazi imi propun sa fac o fapta buna si nu voi spune nimanui.
7.      Doar pentru astazi imi propun sa fac cel putin un lucru pe care, de obicei, nu vreau sa il fac, iar daca ma voi simti jignit, ma voi stradui sa nu afle nimeni.
8.      Doar pentru astazi imi propun sa fac un program detaliat; poate ca nu ma voi tine strict de el, dar il voi redacta si ma voi feri de doua nenorociri: graba si nehotarârea.
9.      Doar pentru astazi imi propun sa cred cu tarie ca, indiferent daca situatiile demonstreaza contrariul, Dumnezeu are grija de mine ca si cum as fi singurul pe lumea asta.
10.  Doar pentru astazi imi propun sa nu imi fie teama; si mai ales nu imi va fi teama sa ma bucur de ceea ce este frumos si sa cred in bunatate.

Sa aveti  o saptamana  frumoasa si plina de impliniri!


Popular Posts