06 martie 2022

     

    De multe ori văd în societate un număr tot mai mare de femei care speră că altcineva le va ajuta să-și realizeze visele. Multe femei așteaptă ca un cavaler în armură strălucitoare să vină să le salveze: de singurătate, de tristețe, de plictiseală etc.
    Ele caută, sperând să găsească, pe altcineva prin care să-și valideze existența și să le ajute să-și actualizeze potențialul și să devină tot ce visează că pot fi.
    Cred că femeile au tot dreptul să caute un cavaler în armuri strălucitoare, atâta timp cât acesta există.           Totuși, cred și că mulți oameni, în general, așteaptă ca cineva să-i salveze: financiar, intelectual, emoțional etc.
    Dacă vrei să ai succes, trebuie să fii proactiv, să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile și deciziile tale, să îți stabilești obiective și să faci tot ce poți pentru a le atinge.
    Gândește-te la asta: dacă partenerul tău care ți-a dat totul: o casă, o mașină, un statut în societate, bani pentru fiecare vis pe care îl ai, ar muri într-o zi într-un accident de mașină sau avion, te-ai baza apoi pe vreo altă persoană sau instituție pentru a obține viața pe care o dorești?
    Dacă ai fi singură sau singur  pe o insulă, fără hrană și adăpost, te-ai baza pe alți oameni pentru a supraviețui?
    Luați în considerare că nu trebuie să moșteniți nimic. 
    Ești responsabil pentru viața ta, deciziile tale și succesele sau eșecurile tale. 
    Ești responsabil pentru prezentul și viitorul tău!
    Sau cum spunea bunica mea : " Cum îți așterni, asa dormi!"

Popular Posts