19 iulie 2021

ÎN VIAȚĂ NIMIC NU ESTE GRATIS, TOTUL SE PLĂTEȘTE


 Nimeni nu trăiește gratuit.

Cu toții trebuie să dăm ceva pentru a obține ceva. Nu vorbim despre câțiva bănuți ici și colo, ci despre lucrurile mari: Timp, Energie, Iubire.

Timpul este cea mai valoroasă dintre toate resursele. Avem doar o cantitate fixă ​​în fiecare zi și este ceva ce nu poate fi înlocuit.

Deci, când îți petreci timpul cu cineva sau cu altceva, la ce renunți cu adevărat? La timpul tău.

Iubirea este, de asemenea, prețioasă, dar într-un mod diferit fața de timp. Deși este nevoie de timp, energie și bani pentru a câștiga dragostea cuiva- nu există nicio limită pentru câtă dragoste avem nevoie ca ființe umane.

Timpul este o resursă care poate fi limitată, dar dragostea, niciodată.

Unii oameni nu-și apreciază cu adevărat timpul și vor lua decizii proaste pentru a petrece timpul cu oamenii nepotriviți lor.

Alții sunt prea lacomi pentru a vedea avantajele petrecerii timpului lor în relații semnificative. Oricare ar fi motivul luării acestor decizii, persoana care renunță la timpul său nu va primi nimic în schimb - cu excepția regretului.

Făcând acest lucru, persoana care renunță la timpul său de fapt moare un pic în fiecare zi. În viață nimic nu este gratuit, totul are un preț. În schimb, câteva minute petrecute împărtășind un zâmbet cu o altă persoană sau ajutând pe cineva care chiar are nevoie , vă va ridica spiritul și vă va îmbunătăți calitatea vieții mai mult decât ore de vizionare la televizor fără rost, sau statul pe internet .

Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-ți petreci tot timpul pe relații lipsite de sens, cu oameni care iau, fără să dea înapoi din timpul lor. Nu este vina lor, ci doar reacționează la semnalele pe care le trimiți. Dacă le oferi oamenilor ceea ce vor, ei vor dori mai mult de la tine.

Dacă timpul tău este limitat și resursa cea mai valoroasă - nu-l pierde în relații care provoacă doar durere.

Popular Posts