Cauza a saptea – “In fiecare om exista un suflet, inceputul sacru, ceva omenesc si ceva animalic”.
„In stare normala trupul trebuie sa primeasca hrana de la suflet, sufletul de la spirit iar spiritul de la Dumnezeu. Excluderea oricarei din aceste verigi este inadmisibila, iar viata bazata doar pe principiul primitiv al imbuibarii
trupului fara a da atentie si celorlalte verigi reprezinta calea cea mai sigura spre regres”. Hrana noastra cea de toate zilele detine un rol primordial in configurarea structurii campului uman. Da, vindecarea unei persoane este
posibila printr-o alimentatia corecta, este de parere Lazarev. Trebuie sa fim extrem de atenti cu ceea ce ne alimentam trupului. Aici, bioenergeticianul da ca exemplu iudaismul. In iudaism, sangele din carne este considerat ca pastrand viata in el, fiind interzis „sa mananci viata laolalta cu carnea”: „Sa nu mananci sangele, ci sa-l versi jos ca apa” (Deuteronomul). „Sangele este pastratorul datelor despre viata corpului fizic, in el sta toata informatia privind bolile, simturile si trairile emotionale pe care le incearca animalele la taiere.”
„In stare normala trupul trebuie sa primeasca hrana de la suflet, sufletul de la spirit iar spiritul de la Dumnezeu. Excluderea oricarei din aceste verigi este inadmisibila, iar viata bazata doar pe principiul primitiv al imbuibarii
trupului fara a da atentie si celorlalte verigi reprezinta calea cea mai sigura spre regres”. Hrana noastra cea de toate zilele detine un rol primordial in configurarea structurii campului uman. Da, vindecarea unei persoane este
posibila printr-o alimentatia corecta, este de parere Lazarev. Trebuie sa fim extrem de atenti cu ceea ce ne alimentam trupului. Aici, bioenergeticianul da ca exemplu iudaismul. In iudaism, sangele din carne este considerat ca pastrand viata in el, fiind interzis „sa mananci viata laolalta cu carnea”: „Sa nu mananci sangele, ci sa-l versi jos ca apa” (Deuteronomul). „Sangele este pastratorul datelor despre viata corpului fizic, in el sta toata informatia privind bolile, simturile si trairile emotionale pe care le incearca animalele la taiere.”
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu