20 septembrie 2011

Cele 7 cauze spiritual-psihologice ale bolilor

Cauza a doua - “Exista un mare pacat pe care il poate comite un om in viata: sa ucida iubirea.”

“Boala poate indeplini diferite functii. Prima este cea de avertizare. A doua este cea de oprire a activitatii care impiedica dezvoltarea normala a omului, iar a treia cea de eliminare a mecanismelor care permit raspandirea informatiei negative. Nu trebuie sa uitam ca suntem celulele unui singur organism imens care se cheama omenire care, la randul lui este o parte a unui sistem unitar, Universul”, afirma Lazarev in cartea sa. Inca din momentul sarcinii, intre mama si copil exista o legatura puternica realizata prin intermediul campului. Schimbarile negative din structura campului femeii pot cauza anumite suferinte si dureri in viata viitorului copil. Prin urmare, trairile emotionale ale mamei au repercusiuni asupra copilului.
Campul infoenergetic al parintilor este cel care determina destinul si personalitatea copilului chiar si inainte de conceptie. Indoielile cu privire la aducerea pe lume a unui copil, la fel ca si dorinta de a avea neaparat fata sau neaparat baiat afecteaza structurile campului viitorului copil. Aceste dorinte, chiar si nemanifestate la nivel verbal, pot da nastere unor deformari in campul structural al copilului.
De asemenea, Lazarev mai atribuie o cauza spirituala bolilor, o cauza mai putin vizibila. Afectiunile de sanatate de care sufera mama si prin care trebuie sa-si ispaseasca karma patrund in campul copilului. Karma mamei poate fi trecuta copilului, cauzand imbolnavirea acestuia. “Femeia care ucide iubirea in barbatul care o iubeste distruge structurile spirituale fine atat ale ei, cat si ale barbatului, iar copilul nascut in astfel de conditii poate avea niste structuri deformate ale spiritului”, adauga Lazarev. In schimb, „Barbatul si femeia care se iubesc isi imbunatatesc karma, se vindeca pe ei si si copii lor”.

Popular Posts