09 iunie 2021

UN CÂȘTIGĂTOR ESTE UN VISĂTOR CARE NU RENUNȚĂ NICIODATĂ (Nelson Mandela)

 


Știi ce este un câștigător? Este cineva care nu renunță niciodată. În viață, uneori poate fi dificil să vezi cât de diferiți suntem de adversarii noștri. Putem începe cu un mare avantaj în majoritatea cazurilor, dar nu înseamnă că vom obține întotdeauna victoria. Uneori, persoana care începe mai bine decât noi se limitează la asta și nu renunță indiferent de ceea ce trebuie să facă față - cu alte cuvinte, sunt câștigători pentru că nu își încearcă doar norocul și nu renunță atunci când lucrurile par dificile pentru ei.

Este ușor să te descurajezi, dar singura modalitate de a câștiga este să continui. Există multe suișuri și coborâșuri în viață, dar sunt puține persoanele  care pot spune că nu a avut niciodată un eșec. La un moment dat, eșuăm cu toții. Contează cum ne recuperăm.

Cei care eșuează și rămân jos sunt sigură că își vor repeta eșecul.

Este greu să te întorci, dar este imposibil să duci o viață fumoasă, când ești jos. Niciodată să nu renunți la visele tale!

Inspirați-vă de la cei care au eșuat și s-au ridicat deasupra eșecului lor. Există multe exemple de oameni care au început fără nimic, dar oricum au reușit. Este clar că nu au renunțat niciodată, iar munca și dedicația lor au dat roade.

Dacă reușești să treci peste vremurile grele, te vei bucura că nu ai renunțat. Exersează gândirea pozitivă.

Gânditorii pozitivi din lume sunt cei care avansează. Ei continuă să facă ceea ce iubesc, fără a-și lăsa eșecurile să-i împiedice. Este ușor să te descurajezi, dar sunt mulți oameni minunați care au avut succese în urma  numeroasele lor eșecuri.

Ține capul sus și continuă să mergi înainte, iar succesul va veni în cele din urmă.

Popular Posts