17 ianuarie 2011

Zodiacul Prieteniei

    Prietenia cu Balanta

    Daca vrei sa frecventezi cele mai tari cluburi, sa calatoresti prin locuri la care nici nu visai sau sa cunosti oameni importanti, imprieteneste-te cu o Balanta. Navivul nascut sub semnul Balantei tine pasul cu moda si stie intotdeauna care sunt ultimele tendinte nu numai la haine, dar si in privinta restaurantelor, filmelor sau chiar in ceea ce priveste cerintele firmelor pentru angajare. Cum de stie atatea? In primul rand o Balanta exceleaza in domeniul sau de activitate, iar in al doilea rand, are enorm de multi cunoscuti din medii foarte diferite, cu care reuseste sa tina legatura constant.
    De obicei, nativii zodiei au un bun gust innascut si pot fi exemple foarte bune pentru prieteni, indiferent ca este vorba despre vestimentatie, maniera de a vorbi, felul in care aseaza masa sau tipul de perdele alese.
    Extraordinar de sociabila, vesela si extrovertita, Balanta straluceste in cercurile in care se invarte, atragandu-si admiratori ca barzaunii la un pocal cu miere. Balantei ii place sa daruiasca si o face din tot sufletul, pentru ca altruismul ei nu cunoaste margini cand tine la cineva. Are nevoie de prieteni ca de aer pentru ca nu-si imagineaza viata in singuratate si investeste enorm intr-o astfel de relatie, vibrand emotionata la bucuriile si tragediile acestora. De obicei este foarte corecta si are o intelegere tacita fata de fiintele decazute, dependente sau suferinde.
    Defecte: Balanta imatura poate avea iesiri necontrolate. Uneori isi suspecteaza prietenii de lucruri ingrozitoare, desi nu are niciun argument care sa stea in picioare. Alteori este incredibil de superficiala, facand promisiuni desarte si jucandu-se, inconstienta, cu vietile celorlalti. Poate sa-si distruga cu usurinta imaginea si bunul renume prin comportamente excesive, de la betii sau gafe verbale la aroganta si snobism. Uneori da dovada de inconstienta implicandu-se in situatii penibile, cu care nu are nicio legatura si pe care le-ar fi putut evita.

Popular Posts