01 ianuarie 2011


 E 2011! A venit! 
Sa il primim cu bucuria cu care  cu totii primim un nou nascut! Sa il privim cum dragalas  creste sub ochii nostri. Si asa cum pentru toti copii ne rugam sa fie ocrotiti, sa aibe parte de iubire, sa nu cunoasca tristetea si deznadejdea, sis a ne aduca bucurii ,asa sa ne rugam si pentru 2011.
Sa fie  bun cu noi si plin de blandete si impliniri!
Nu trebuie sa privim spre trecut sau sa visam la viitor, trebuie doar sa ne concentram pentru a trai prezentul cu tot ce are el sa ne ofere.
Si anul 2011, are multe de oferit, darurile cu care suntem inzestrati trebuie doar sa le descoperim si sa le deschidem la momentul potrivit.
Va doresc sa aveti timp sa radeti sa fiti fericiti,sa va ganditi la cei dragi, sa aveti timp sa sperati,sa aveti timp sa va bucurati de fiecare zi, de fiecare ceas...
 MULTI  ANI  CU  BUCURIE, CREDINTA, BUNAVOINTA  SI   IUBIRE !
Tuturor va doresc asa cum imi doresc eu, ca  2011 sa aduca, pace, liniste, implinire, sanatate si putere de a le trece pe toate.
Sa fiti buni si binecuvantati sa aveti iubire si armonie, sa va gasiti in fiecare zi echilibrul si bucuria de a trai langa cei care merita sa va iubeasca.
Deci, micutule an 2011 sa cresti mare si binecuvantat, iar  azi in prima ta zi asculta-mi ruga  si sa ne fii de bine la toti!

Popular Posts