19 septembrie 2011

Cele 7 cauze spiritual-psihologice ale bolilor

 Serghei Nikolaevic Lazarev este un renumit bioenergetician rus contemporan, autor al cartii “Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin”. In urma experientei sale in terapie si investigatii, cunoscutul bioenergetician aduce o viziune interesanta si controversata asupra bolilor, percepandu-le cauzele dintr-o perspectiva spirituala. Iata care sunt, in conceptia lui Lazarev, cele sapte cauze spirituale ale bolilor:

Cauza intai –“Oamenii sanatosi nu-si permit sa tina suparari”

Relatiile dintre oameni, este de parere S.N. Lazarev, sunt generate de niste coduri ale campurilor lor. Facand rau unei anumite persoane, faci rau de fapt intregului Univers, atacand practic structura bioenergetica a campului. Pentru a elimina supararea, trebuie sa te eliberezi de motivul supararii. Cere iertare celor care le-ai facut rau si incearca sa repari cumva raul facut voluntar sau involuntar. Altfel, mai devreme sau mai tarziu, acesta se va rasfrange asupra ta.
Daca ai gresit si ai facut ceva rau, singura modalitate de a scapa de karma faptei tale este aceea de a incerca sa-ti indrepti greseala, regretand-o cu adevarat si asigurandu-te ca nu o mai repeti niciodata. Cainta, spune Lazarev, “nu este un sir de remuscari sterile. A te cai inseamna a-ti indrepta toate fortele asupra propriei schimbari si niciodata sa nu-ti mai repeti greselile”.
Sentimentul jignirii adus celorlalti este o primejdie. Supararea trebuie eliberata, considera Lazarev. Nu doar ca il afecteaza pe cel care o acumuleaza, dar se poate rasfrange la nivel energetic asupra copiilor persoanei respective.

Popular Posts