21 septembrie 2011

Cele 7 cauze spiritual-psihologice ale bolilor

Cauza a treia – “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.”

Vorbele si gandurile rele pe care le aruncam asupra noastra sau asupra celorlalti nu sunt altceva decat atacuri energetice la adresa propriei persoanei sau la adresa celorlalti. Aceste atacuri prezinta un pericol major, distrugand campurile energetice proprii sau pe ale celorlalti. De asemenea, vorbele negative cu impactul cel mai puternic si malefic sunt cele care au in vedere persoanele cele mai apropiate (parinti, frati, rude, etc) sau persoanele iubite.„Gradul de comuniune la nivelul campului poate fi diferit; intre cei ce
se iubesc el atinge cele mai inalte cote. Sentimentul de iubire il inalta pe om, nivelul energetic al indragostitului este foarte inalt si de aceea orice influentare negativa a acestuia devine extrem de periculoasa”. Lazarev da si un exemplu: paradontoza este cauzata de vorbele rele despre tata sau solicitarea in exces a karmei.
Totodata, cea mai buna metoda energetica de a raspunde unui atac energetic nu este aceea de a-i raspunde tot printr-un atac energetic, ci prin puterea de a ierta cu adevarat. Cu alte cuvinte: incercati sa nu-i vorbiti de rau pe cei care ti-au facut rau sau vorbesc rau despre voi. Prin vorbele negative adresate cuiva, aducem de fapt o injurie de natura spirituala persoanei respective. Distrugem campul bioeenergetic al persoanei respective, dar si propriul camp.

Popular Posts