17 ianuarie 2011

Zodiacul Prieteniei

    Prietenia cu Fecioara

    Fecioara este vocea ratiunii si prietena ta care te tine cu picioarele pe pamant. Cu un suflet mare, mereu dornica sa fie de folos, Fecioara va fi langa tine chiar si atunci cand inca nici nu ti-ai dat seama ca ai nevoie de ajutor. Cand tine la cineva cu adevarat da dovada de un umanism emotionant dar atentie! nu-i plac manifestarile de afectiune. Tot ce face este pentru ca s-a atasat de tine si pentru ca asa este corect. Ajunge sa-si cunoasca prietenii in profunzime si ii accepta cu hachitele lor, cu viata lor oricat de complicata, cu solicitarile si nevoile lor si niciodata nu se plange ca ofera prea mult si primeste prea putin.
    Fecioara are nevoie langa ea de oameni care stiu sa-i aprecieze simtul practic, nevoia de echilibru in toate, obsesia pentru ordine si aptitudinea ei de bun organizator. Daca pleci in vacanta cu o Fecioara sau colaborezi cu ea la un proiect, se va ocupa de cele mai mici detalii, de toate comisioanele plictisitoare, iti va spune tips-uri si-ti da va informatii utile pentru ca asa simte, nu pentru ca vrea sa te indatoreze.
    Prietenii se pot baza pe nativul Fecioara deoarece este unul dintre cele mai responsabile semne din zodiac. Are solutii pentru orice pe lumea asta, in afara de lucrurile pe care le poate considera sacre: Dumnezeu, destin, lege etc. Nimeni nu este mai potrivit decat Fecioara sa te imbarbateze cand iti pierzi speranta si sa-ti dea o idee stralucita cand nu mai vezi nici o solutie.
    Defecte: Dorinta Fecioarei de a ajuta devine sufocanta in unele cazuri. Daca leaga prietenii cu persoane mai slabe sau imature, le convinge sa actioneze in viata potrivit viziunii ei, in loc sa-i lase sa-si dezvolte propria personalitate. Uneori Fecioarele pot deveni razbunatoare, daca se simt tradate si atunci sunt periculoase.

(va urma)

Popular Posts