16 ianuarie 2011

Zodiacul Prieteniei

Prietenia cu Racul

    Daca introvertitul Rac te invita sa-i faci o vizita acasa si-ti arata camera lui sau albumul de familie, atunci inseamna ca a intrezarit in tine un om in care merita sa investeasca energie si incredere. Pentru un Rac, casa este universul sau si deci locul cel mai intim, care vorbeste despre el prin fiecare fibra. Se ataseaza de oamenii care stiu sa-i respecte atasamentul fata de familie, traditie si toate celelalte lucruri scumpe lui. Dar ai grija: Racul este hipersensibil si poate fi ranit cu o simpla privire. Iar atunci cand sufera, sufera "ca la carte".    Prietenul Rac, odata ce te invita la el in casa, te aseaza la masa si imparte cu tine tot ce are el mai bun de oferit. Se intereseaza sincer de parintii sau copiii tai si nimic nu-l va face mai fericit decat sa ia parte la cresterea lor, ajutandu-te cum poate. Pentru ca tot ce face este pentru familie, nativul ajunge adesea un parinte exemplar si, prin urmare, ai ce invata de la el. O va face cu atata drag si modestie, ca nu te vei simti incomod nicio clipa.
    Prietenul Rac iti poate da sugestii si in amenajarea locuintei, el insusi fiind permanent preocupat de imbunatatirea propriului confort. Daca esti genul care prefera sa cumpere numai mobila noua din magazin si accesorii decorative, Racul va reusi sa-ti arate minunata lume a obiectelor vechi reconditionate. Avand un puternic respect pentru trecut si un rafinament nativ, multi nativi sunt mari iubitori de arta si de antichitati.
    Defecte: Este tacut si grabit sa scape de discutiile incomode. Firea sa introvertita si refuzul de a aborda subiecte spinoase, chiar cu riscul de a se certa, toate acestea il fac sa para rece, calculat si egoist. Pentru persoanele dinamice si moderne, Racul poate parea ingrozitor de plicticos si de inchistat in trecut. Nu zambeste des, iar chipul sau este cel mai adesea posomorat, dand impresia de tristete sau suparare.
(va urma)

Popular Posts