15 ianuarie 2011

Zodiacul Prieteniei

Prietenia cu Taurul

    Prietenia cu un Taur nu este doar un dar pe care, odata primit, il vei avea totdeauna, este si o lectie de viata. Taciturn, incapatanat pana in maduva oaselor, muscator de lucid, Taurul este adanc patruns de elementul care-l domina: Pamantul. Apartenenta la Pamant ii confera o forta si o stabilitate pe care cu greu le putem gasi in alta parte. Aceasta forta nu este neaparat una fizica, insa adesea este o forta a gandirii profunde. Nativul Taur face parte dintre acele fiinte rare care, desi sunt perfect constiente de marea lor valoare, nu se lasa niciodata imbatate de narcisism si nici de infumurare.
    Daca ai un prieten Taur, poti sa te consideri fericit, caci acest nativ teluric arareori isi lipeste sufletul de o persoana, alta decat familia sau partenerul de viata. Odata ce i-ai castigat prietenia, o vei avea pentru totdeauna. Profan vorbind, vei savura mereu, la el acasa, cele mai bune mancaruri de pe pamant, deoarece este un bucatar extraordinar. Prietenul tau Taur are bunul simt de a nu jigni si a nu rani niciodata, chiar daca este dezamagit si chiar daca s-a infuriat.
    Un secret pe care i l-ai dezvaluit moare in el in secunda urmatoare. Iar daca iti pierzi linistea si calea in viata, Taurul este langa tine, cu acel calm olimpian, cu acea siguranta de sine, conferindu-ti forta si speranta. Te va dori langa el la cele mai importante evenimente din viata lui: casatorie, moarte, nastere si iti va oferi unul dintre rolurile principale, pentru a-l ajuta si a-l sustine.
    Defecte: Taurul este un introvertit orgolios. Nu dezvaluie niciodata prietenilor esecurile, problemele lui foarte mari si inclusiv demonii interiori. Acest lucru il face sa para ascuns, dubios, egoist intr-un fel, pentru ca nu-si pune sufletul pe tava asa cum poate ai facut tu in fata lui. Vei fi mereu pe locul II (uneori ostentativ) pentru ca familia primeaza pentru el mereu. Uneori face observatie prietenilor pe un ton usturator.

(va urma)

Popular Posts