15 ianuarie 2011

Zodiacul Prieteniei

   

 Prietenia cu Berbecul

    Inflacaratul Berbec soarbe viata cu toata pofta. De aceea, poate fi foarte tonic pentru cei din jurul lui. Daca esti genul care isi face griji pentru orice, Berbecul te va relaxa, invatandu-te ca nu trebuie sa iei chiar totul in serios. Daca ai nevoie de cineva sa te asculte fara sa fii judecat, Berbecul va fi langa tine.
    Iar daca ai chef sa te distrezi pe cinste, nimeni nu este mai indicat decat prietenul tau Berbec. Petrecaret, volubil, sincer, zapacit si fermecator, este sufletul petrecerii si va reusi sa te molipseasca de entuziasmul sau si sa-ti insufle pofta de viata. In tinerete se poate sa-si schimbe prietenii ca pe sosete si nu o face din rautate, pur si simplu merge odata cu valul si nu este genul care sa priveasca in urma.
    Odata trecut de prima tinerete, Berbecul va deveni un om responsabil. Pe langa un umar pe care sa plangi, vei gasi in el si un bun sfatuitor. Incepe sa-si selecteze cu atentie prietenii, gata sa ofere cat poate de mult.
    Daca iti povesteste cele mai intime lucruri, va fi ranit sa te vada ca incerci sa schimbi vorba cand tu insuti ai probleme. Ii plac oamenii la fel de sinceri si naturali ca el. Nu suporta prefacatoriile, pe care le miroase de la o posta. Odata implicat intr-o relatie de prietenie, Berbecul este statornic si de incredere. Uneori are nevoie de intimitate si cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa-i respecti teritoriul.

    Defecte: Daca este vorba despre Berbecul imatur, te poti baza pe el pentru o vorba buna, distractie si ridicarea moralului, dar cam atat. Odata implicat intr-o prietenie, poate fi pisalog si trebuie temperat. Uneori poate parea egoist sau prea subiectiv.


 (va urma)

Popular Posts