17 august 2010

Fetelor!-Minuni pentru bucataria voastra!

Ne-am obisnuit sa ne descurcam in bucatarie cu ce avem insa ne minunam mereu de noile inventii menite sa usureze treburile bucatariei.
Multe din ele costa destul de mult, insa cand vedem cat de utile sunt, parca ne mai gandim o data.

Iata cateva din acestea:

1. Dozatorul de unt


Ai dori sa mananci toast prajit cu unt dimineata, nu-i asa?
Insa niciodata parca nu gasesti cantitatea de unt potrivita pentru felia de paine sau untul este fie prea tare si nu se intinde, fie prea moale si se transforma intr-o crema inestetica.
 Solutia este insa una ingenios de simpla: dozatorul de unt, care iti plaseza pe felia de toast un patratel de unt exact cat trebuie, exact la temperatura la care merge perfect intins.


2. Degetele termo-rezistente
Da, stiu, exista clestele cu care poti apuca feliutele de bacon puse la rumenit in tigaia de teflon. Insa de multe ori le scapi din stransoare clestelui sau risti sa le rupi, din cauza ca le strangi prea tare. Nu ar fi mai bine sa poti simti cat sa strangi?
Ei bine, acum poti, cu ajutorul degetelor termo-rezistente. Iti fereste pielea de contactul direct cu tigaia incinsa sau baconul fierbinte si in acelasi timp iti pastreaza senzatia pe care ai avea-o daca ai apuca bucata de carne direct cu degetele tale.
3. Forma inimioara pentru ou


 Nu esti adepta dulcegariilor in relatie?
Ok, nu fa torturi inimioare, insa daca intr-o zi banala de sambata ii vei pune pe farfurie la micul dejun un ou ochi in forma de inimioara, il vei da gata cu siguranta.
Toata smecheria consta intr-o simpla forma termo-rezistenta pe care o aplici in tigaie si in care pui apoi oul la prajit. E atat de simpla, insa efectul spectaculos!
4. Tocator compact de verdeturi

 Iti plac mancarurile cu multa verdeata insa mereu faci mizerie cand o toci?
Acum exista un tocator compact, cu cutit si suport adancit pentru verdeata tocata.
Este mic, simplu de depozitat si sigur in bucataria ta, gratie cutitului care se "ascunde" in interiorul suportului.

Popular Posts